Nieuws

Nazomeren

Gepubliceerd op:


Begin september tot half november breekt de periode van de nazomer  aan. We kennen deze fase van de natuur ook wel onder de naam Sint-Michielszomer of als Oude Wijvenzomer. Hoe dan ook, het is een fantastische periode om de natuur in te trekken. De herfst heeft zijn intrede al gedaan en de bladeren aan de bomen beginnen met het proces van afsterven. Doordat de zon nog volop schijnt, neemt de natuur de meest prachtigste kleuren aan. 'Indian Summer' is geen fenomeen dat enkel voor het buitenland bestemd is. Ook in Nederland kun je hiervan genieten.

Veluwe

De Veluwe is bij uitstek de ideale plek om te wandelen en te fietsen. Ook met de auto kun je hier genieten van de verschillende kleuren van de herfst. Tegen het einde van de dag komt het wild tevoorschijn. Grote kans dat je een hert tegenkomt.

Drenthe

De oude bossen van de provincie veranderen in een schilderij deze maand. Een absolute aanrader voor de liefhebber van pure natuur. De Staatsbossen lenen zich niet alleen voor een tocht op de fiets, maar ook voor een toer met de auto. Ga via de bossen van dorp naar dorp en geniet van de prachtige omgeving.

Zuid-Limburg

In het heuvelachtige landschap van Zuid-Limburg waan je je in het buitenland. Tegen de groene weilanden steekt het kleurenpalet van de bomen enorm af. Er zijn verschillende mogelijkheden om deze omgeving te verkennen en te ontdekken. Het landschap is schitterend en absoluut de moeite waard.

 

 


0
Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Laat een bericht achter

Anti-spam*
Om te versturen, klik de wereldbol en de kalender aan.