Nieuws

Poets je profiel op !

Gepubliceerd op:


Je hebt je aangemeld bij Nationale Huizenruil, hoe ga je dan verder? Je wilt natuurlijk dat mensen naar jouw huis kijken en vervolgens met hen tot een ruil komen.
In dit artikel geven we je wat tips over hoe jij ervoor kan zorgen dat jouw huis aantrekkelijk wordt voor de andere ruilers. 

Aan de slag

Ga onder je login-naam naar + voeg huis toe.

Je bent nu in je profiel aangekomen. Hier kun je al je contactgegevens kwijt, maar ook alle foto's en wetenswaardigheden over jouw huis en je directe omgeving. Let op: jouw contactgegevens blijven privĂ© en zijn dus niet te zien op de website. Pas als een andere ruiler interesse toont in jouw huis en jij de andere ruiler laat weten dat dit wederzijds is, kunnen jullie elkaars adres- en contactgegevens zien. We waarborgen dus, dat niet zomaar iedereen jou kan benaderen. 

Maak het interessant

Wat jij misschien niet eens meer ziet aan of om je huis, is voor een ander een reden om te ruilen. Vraag eens aan vrienden of familie, wat zij mooi vinden aan jouw huis. Wat maakt jouw woonplek bijzonder? 
De ligging van je woning kan heel bepalend zijn voor iemand. Ligt het vlakbij mooie plekken in de natuur of ben je vanaf jouw huis zo in de stad? Is jouw huis goed bereikbaar met het openbaar vervoer of zijn er diverse uitvalswegen naar andere mooie plekken? Is de buurt kindvriendelijk en zijn er leuke attracties in de buurt? Maak er een mooi verhaal van, waar niemand omheen kan.

Voeg extra features toe

Wat kun jij de andere ruiler bieden? 
Staan er fietsen in de schuur, die vrij te gebruiken zijn? Heb je een heerlijke tuin met een barbecue, waar men lekker op kan koken tijdens de zomeravonden? Zet het op je profiel! Ook een openhaard kan interessant zijn voor levensgenieters en vergeet niet te vermelden of er een vaatwasser aanwezig is. Voor een ligbad, betaal je bij een vakantiepark al snel extra. Dus als jij die gewoon standaard in huis hebt, is dat zeker aantrekkelijk voor een ander.

Ook de aanwezigheid van speelgoed en speeltoestellen (zoals een schommel of trampoline) in de tuin, is interessant om te weten. Vooral voor de gezinnen met kinderen. 

Laat het zien

Mensen zijn visueel ingesteld. Foto's zijn je visitekaartje. In je profiel kan je verschillende foto's van het huis en de omgeving uploaden. Dit is misschien wel het belangrijkste onderdeel van je profiel. Hiermee trek je de aandacht. Zorg dat de foto's gemaakt worden met de juiste belichting. Daglicht is hiervoor het meest geschikt. Buitenopnames zijn het mooist als de zon schijnt. Kijk gerust de kunst af bij andere gebruikers van het platform.

Heb je, tijdens het invullen van je profiel, nog vragen? Stel ze dan gerust via [email protected] of via ons FaceBook-kanaal.
Het team van Nationale Huizenruil helpt jou graag op weg.

Lees ook ons artikel over het maken van de beste foto's 
> Klik hier

 


2
Bericht van: Ton geplaatst lang geleden om 06.36
Is huizenruil ook te gebruiken om echt van huos te ruilen zonder makelaar, want nu is de huizenmarkt een gekkenhuis. Om zo een ander huis te vinden zal die gekte voorkomen.
Bericht van: Nationale Huizenruil geplaatst lang geleden om 09.40
Hi Ton, Dank voor je bericht. Een huis kopen is tegenwoordig inderdaad een hele opgave. Maar dit platform voor huizenruilen is in principe bedoeld voor vakanties, stedentripjes of misschien voor een periode van stage. Met vriendelijke groet, Team Nationale Huizenruil

Laat een bericht achter

Anti-spam*
Om te versturen, klik de trein en de auto aan.